Rapporter

Välja Vinkel kommer under projekttiden att släppa 3 häften som tar upp ämnet samt berättar om projektets verksamhet. Dessa tre häften kommer att ha olika tema som utgår från tillgänglighet inom området media och kultur. Förutom att berätta om projektets verksamhet kommer häftena innehålla tips, frågeställningar, synvinklar och annat matnyttigt för er som vill veta mer och/eller utveckla er verksamhet inom tillgänglighetsområdet.

Häfte 1: EN UTMANING FÖR MEDIA OCH KULTUR


Ladda ner här

Det första häftet heter ”En utmaning för media och kultur” och berättar om projektet och ger en grundläggande översikt över frågeställningarna projektet arbetar med.
Häftet finns tillgänglig för nedladdning online här nedan. Häftet finns även i en begränsad upplaga i tryckt format avsedd för projektets behov.

Häfte 2: VEM KAN BERÄTTA OM KULTURLIVET?

Det andra häftet heter ”Vem kan berätta om kulturlivet?”. Det riktar sig till dig som antingen är kulturarrangör eller arbetar inom mediebranschen med inriktning på kultur. Det är ett material som ni kan använda för att utveckla ert arbete med tillgänglighetsfrågor. Häftet finns tillgänglig för nedladdning online här nedan. Häftet finns även i en begränsad upplaga i tryckt format avsedd för projektets behov.

Ladda ner här

Gå vidare till sidan ”ladda ner”